Christelijke schuldhulpverlening

Op zoek naar Christelijke schuldhulpverlening?

Bent u op zoek naar Christelijke schuldhulpverlening? Welke mogelijkheden zijn er op Christelijk gebied als het gaat om schuldhulpverlening? Via het internet hebben wij dit voor u onderzocht en kwamen uit bij de organisatie SCS welke u graag wil helpen om vrij van schulden te zijn. De organisatie die bekende staat als Christelijke hulpverlener is opgericht in maart 2006. Schuldhulpverlening is hard nodig, aangezien steeds meer mensen in de schulden raken. Onder deze mensen bevinden zich ook veel christenen. Of u nou christen bent of niet, iedereen kan te maken krijgen met schulden.

Twee hoofdlijnen

SCS kent twee hoofdlijnen waarop zij u hulp willen bieden. Allereerst wil de organisatie graag kerken ondersteunen met vaardigheden, informatie, concrete oplossingen en kennisdeling. Het tweede punt is het u in contact brengen met uw gemeente. U kunt vervolgens samen met u gemeente de schuldhulpverlening ingaan.

Contact met Christelijke schuldhulpverlening

Als u in contact wilt komen met SCS, dan kunt u dit op meerdere manieren doen. Telefonisch kan dit via het nummer 038-8200111. Het postadres is Postbus 371, 8000 AJ ZWOLLE. Ook kunt u op de website kijken van de stichting via stichtingscs.nl. Het e-mailadres waarop u kunt mailen met vragen is info@stichtingscs.nl. Wij wensen u veel succes bij het in contact komen met de Christelijke schuldhulpverlening.