Financieel adviseur Rabobank vacature

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als financieel adviseur bij de Rabobank? Dan is dit je kans! De Rabobank is op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste kandidaten om hun team te versterken. Als financieel adviseur bij de Rabobank speel je een belangrijke rol in het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van financiële producten en diensten.

Wat houdt de functie van financieel adviseur bij de Rabobank in?

Als financieel adviseur bij de Rabobank ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over hun financiële situatie. Je inventariseert de wensen en behoeften van de klant en geeft advies op maat. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van een eigen klantenportefeuille en het realiseren van commerciële doelstellingen. Daarnaast signaleer je kansen en ontwikkelingen in de markt en speel je hier proactief op in.

Wat zijn de vereisten voor de functie van financieel adviseur bij de Rabobank?

Om in aanmerking te komen voor de functie van financieel adviseur bij de Rabobank dien je te beschikken over een afgeronde HBO-opleiding in een financiële richting, zoals Bedrijfseconomie of Finance. Daarnaast heb je relevante werkervaring in een commerciële en klantgerichte functie, bij voorkeur binnen de financiële dienstverlening. Je bent communicatief sterk, resultaatgericht en hebt een proactieve houding. Ook ben je in het bezit van Wft Basis en Wft Vermogen, of ben je bereid deze op korte termijn te behalen.

Wat biedt de Rabobank als werkgever?

Als financieel adviseur bij de Rabobank kom je te werken in een dynamische en professionele werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen. Daarnaast biedt de Rabobank goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, een dertiende maand en een aantrekkelijke bonusregeling. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Hoe kun je solliciteren naar de functie van financieel adviseur bij de Rabobank?

Ben jij enthousiast geworden over de functie van financieel adviseur bij de Rabobank en voldoe je aan de gestelde eisen? Solliciteer dan direct via de website van de Rabobank. Upload je CV en motivatiebrief en geef aan waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van het team van financieel adviseurs bij de Rabobank!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over werken bij de Rabobank? Neem dan contact op met de HR-afdeling van de Rabobank. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen in het sollicitatieproces.