Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam

Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam – Uw hulp bij schulden

De Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam is een sociale bank. Een sociale bank heeft als kenmerk dat het doel niet is om winst te maken maar om mensen met schulden te helpen. De bank kan bijvoorbeeld sociale leningen uitgeven. Deze leningen zijn qua kosten niet te vergelijken met een gewone lening. Een persoonlijke lening heeft een gigantisch hoge rente. Een sociale lening kent deze hoge rente gelukkig niet. De Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam geeft zulke sociale leningen ook uit. Als u een schuldenprobleem heeft kunt u contact opnemen met de bank en kunt u hulp krijgen. Er zal gekeken worden naar de beste manier om uw schulden af te lossen. Dit kan een sociale lening zijn maar dat hoeft niet per se.

In contact komen met Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam

Als u in een beroerde situatie zit, met veel schulden dan is ons advies voor u om zo snel mogelijk contact op te nemen met de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam. Zij kunnen altijd kijken wat voor hulp u kunt krijgen. Een leven zonder schulden is veel prettiger dan een leven met torenhoge schulden. Schulden brengen een hoop stress en slapeloze nachten met zich mee. Kom dus in actie en neem contact op met de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam. Dit kan op meerdere manieren. Op maandag tot en met vrijdag kunt u bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen op de volgende telefoonnummers:

– Afdeling Kredietverstrekking 020 346 3620 (09.00 tot 17.00 uur)
– Schuldhulpverlening 020 346 3627 (09.00 tot 11.00 uur)
– Incasso 020 346 3611 (09.00 tot 16.00 uur)

Naast telefonisch contact kunt u op het correspondentieadres ook contact opnemen met de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam. De gegevens hiervoor zijn:

Postbus 11635
1001 GP Amsterdam

Wij hopen dat u snel de stap naar hulp zet en snel uit uw schulden zult komen. Met professionele hulp moet dit geen probleem zijn. Er zijn u al veel mensen voorgegaan door samen met de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam de schulden aan te pakken.