Gemeentelijke kredietbank

Wat kan de Gemeentelijke kredietbank voor u betekenen?

De Gemeentelijke kredietbank kan op meerdere fronten iets voor u betekenen. Als u in de schulden zit dan staat de Gemeentelijke kredietbank voor u klaar. Zo voeren zij bemiddeling uit tussen de schuldeisers en proberen u te helpen bij het voorkomen van schulden. In dit artikel bekijken wij de Gemeentelijke kredietbank, welke actief is in meerdere plaatsen verspreid over Nederland. U kunt vaak in uw eigen gemeente terecht. Dit is een groot voordeel omdat u dan niet eerst honderden kilometers hoeft te reizen naar een hoofdkantoor bijvoorbeeld.

Centrale kantoor

De gemeentelijke kredietbank heeft een centraal kantoor in Assen. Het adres is Overcingellaan 15 te Assen. Tussen 09.00 uur en 12.00 uur kunt u op werkdagen een bezoek brengen aan de GK in Assen. Als u wilt bellen dan kan dat op het telefonennummer 0592 366 099. U kunt op dezelfde tijden bellen als de openingstijden van het het spreekuur. Ook faxen is mogelijk, dit kan op het fax nummer 0592 366 098.

Sociale lening

De Gemeentelijke kredietbank verstrekt zogenaamde sociale leningen. Bij een Nederlandse bank zal een lening al snel heel veel kosten. U betaalt een vermogen aan rente namelijk. De Gemeentelijke kredietbank verstrekt alleen sociale leningen, met een veel lagere rente. Met de verstrekte lening kunt u andere, duurdere leningen aflossen. Zo kunt u uit de schulden komen, dat is ook precies het doel van de Gemeentelijke kredietbank, u zo snel mogelijk uit de schulden laten komen.