Incassobureau Hengelo

Bent u op zoek naar een incassobureau in Hengelo

U leest dit artikel omdat u waarschijnlijk op zoek bent naar een incassobureau in Hengelo. Heeft u problemen met klanten die niet willen betalen? Heeft u al diverse herinneringen verstuurd maar heeft dit geen effect gehad tot nu toe? Dan kunt u proberen uw geld te verkrijgen door middel van een incassobureau. Zo’n bureau kan een incassoprocedure opstarten en op die manieren proberen de klant te laten betalen. Er zijn in Hengelo diverse incassobureau’s te vinden. Wij hebben voor u uitgezocht wat de meest bekende zijn (die wij snel konden vinden via het internet) en hebben deze voor u op een rij gezet zodat u zelf niet meer lang hoeft te zoeken.

Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders en Incasso

Het eerste incassobureau dat wij tegenkwamen welke actief is in Hengelo is Groothuis Ligtermoet & Nijhuis Gerechtsdeurwaarders en Incasso. Dit bureau is gevestigd aan de Hazenweg 22 in Hengelo. Het voordeel is dat zij ook een website hebben waarop u heel veel informatie kunt vinden. De website waarop u het bureau kunt vinden is www.gln.nl.

Luuc.eu

Een ander bureau dat actief is in Hengelo is Luuc.eu. Het bedrijf heeft op de voorpagina enkele belangrijke voordelen staan. Zo betaalt u alleen als het incasso is gelukt. Op het moment van schrijven vragen zij 25 eurocent per gereden kilometer. U kunt het incassobureau telefonisch bereiken via het nummer 053 – 851 55 73. Het bureau is gevestigd aan de Jan Tinbergenstraat 440 in Hengelo.

Andere incassobureau’s in Hengelo

Er zijn nog diverse andere incassobureau’s te vinden in Hengelo. Bijvoorbeeld Hesinca aan de Kalmarstraat 30, Perfect Incasso aan de Deldenerstraat 34, Pranger aan de Welbergweg 140 en als laatste Drost Incasso aan de Parallelweg Ls 8 in Hengelo. Wij wensen u veel succes bij het krijgen van uw geld waar u recht op heeft. Hopelijk kunt u een keuze maken uit de incassobureau’s die wij voor u hebben opgezocht.