Kosten incassobureau inschakelen

Hoeveel kosten incassobureau inschakelen?

Hoeveel moet u betalen als u een incassobureau gaat inschakelen. Wat zijn de kosten die u moet maken als u uw geld wilt gaan verhalen middels een incassobureau. In dit artikel zullen wij u hier meer informatie over geven. Er bestaat namelijk zoiets als no cure no pay. Wij zullen u dadelijk vertellen wat hier het voordeel van is en wat het precies betekent.

No cure no pay

Vertaalt naar het Nederlands betekent dit ‘geen oplossing geen betaling’. Het incassobureau gaat in zo’n geval proberen uw geld te innen bij de schuldenaar. Natuurlijk lukt dit niet altijd. Het voordeel van een incassobureau dit werkt op basis van no cure no pay is dat u alleen hoeft te betalen als het geld ook daadwerkelijk binnen is. De hoogte van het bedrag dat u dan moet betalen kunnen wij niet noemen, omdat elk incassobureau haar eigen tarieven hanteert.

Navraag doen bij incassobureau

Als u op zoek bent naar een incassobureau om uw geld te verhalen dan raden wij u aan de kosten te vergelijken. U kunt vaak op de website van het bureau al zien welke kosten u moet gaan betalen. Staan deze bedragen niet op de website dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met het incassobureau. Maar ook via de e-mail kunt u een offerte opvragen. Op die manier weet u welke kosten u moet gaan betalen. Als u een paar incassobureau’s met elkaar vergelijkt kunt u er dus al gauw achter komen welk incasso bureau het goedkoopst is.

Ervaring met incassobureau

Wij raden u ook aan om eens te kijken naar de ervaringen met een bepaald incassobureau. Wat zeggen klanten van het bureau? Zijn zij tevreden over de incasso’s of zijn ze allen maar negatief. Kies een incassobureau uit met positieve ervaringen, dat is onze tip.