Ondanks schulden een creditcard aanvragen

Heb je te maken met schulden en kun je daardoor geen “normale” creditcard aanvragen? Gelukkig is er toch een mogelijkheid om een creditcard aan te vragen. Tegenwoordig kun je namelijk kiezen voor de prepaid creditcard. Deze kaart werkt net even iets anders in vergelijking tot de creditcard die we allemaal kennen. Laten we eens kijken naar het verschil. Het grootste verschil is de manier van betalen. Bij een normale creditcard neem je krediet op als je iets koopt. Bij een prepaid creditcard is het noodzakelijk om vooraf geld op de kaart te zetten.

BKR check

Als je een normale creditcard aanvraagt krijg je te maken met een zogenaamde BKR check. De verstrekker zal nagaan of je geen lopende leningen of schulden hebt. Als dit het geval blijkt te zijn is de kans dat de creditcard wordt verstrekt zeer klein.

Geen BKR check met prepaid creditcard

Omdat je met een prepaid creditcard niet de mogelijkheid hebt om krediet op te nemen is een BKR check niet noodzakelijk. De aanvragen voor een prepaid creditcard worden dan ook bijna allemaal goedgekeurd. Ideaal als je schulden hebt of andere lopende leningen.

Eenvoudig aan te vragen

De prepaid creditcard is eenvoudig aan te vragen via internet. Via creditcards-vergelijken.com kun je eenvoudig de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Er zijn namelijk verschillende aanbieders met verschillende prijzen. Zo kan aanbieder A een stuk goedkoper zijn dan aanbieder B bijvoorbeeld. Het vergelijken van creditcards loont dus!