Schuld aflossen middels een persoonlijke lening

Door middel van een persoonlijke lening kan je ervoor kiezen om een schuld af te lossen. Dit klinkt raar, een schuld met een andere schuld aflossen. Toch is het goed mogelijk om goedkoper uit te zijn door uw schulden af te lossen met een lening. De reden hiervoor is dat een persoonlijke lening een lagere rentevoet kan bevatten dan de rente op de schuld die u op dit moment heeft.

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een van de meest gebruikte soort lening. Door een aantal gegevens van uzelf in te vullen kunt u kijken welke persoonlijke leningen er door de verschillende aanbieders worden aangeboden. Bij een persoonlijke lening staan de looptijd en de rentepercentage vast, dit zorgt voor zekerheid. De meeste persoonlijke leningen hebben een looptijd van tussen de 6 en 180 maanden. Wanneer u de looptijd van de persoonlijke lening wilt verkorten door extra af te lossen op uw lening kan de bank hiervoor kosten in rekening brengen. Wanneer u een eigen huis heeft kunt u goedkoper een persoonlijke lening afsluiten omdat de bank hierdoor meer zekerheid heeft met het huis als onderpand. Daarnaast kunt u dan de rente fiscaal aftrekken bij uw belasting aangifte wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw woningen of voor uw restschuld.

Geld lenen zonder bank

Er zijn steeds meer particuliere geldschieters die het mogelijk maken om via het internet geld te lenen, hierdoor leent u geld zonder bank. Het voordeel hiervan is dat het afsluiten u een hoop (papier)werk scheelt en er bij veel particuliere aanbieders er niet wordt gekeken of u eventueel op een zwarte lijst staat. Wanneer u op een zwarte lijst staat kunt u vaak bij de bank geen lening krijgen. Door de snelle aanvraag kunt u het geld soms al wel de volgende dag op uw rekening hebben staan

Wilt u snel geld lenen ga dan naar Geldlenenzonderbank.net.