Schulden Real Madrid

Schulden Real Madrid, hoeveel?

Hoeveel schulden heeft Real Madrid? In dit artikel gaan wij daarnaar kijken. Op deze website vind u veel informatie over het aflossen van schulden, vaak gaan onze artikelen over persoonlijke schulden, maar ook over schulden van landen en voetbalclubs geven wij u informatie. In dit artikel gaat het dus over de schulden van Real Madrid.

2011

Via het internet hebben wij gegevens kunnen vinden over 2011. Daaruit bleek dat Real Madrid 170 miljoen euro aan schulden had. Dat lijkt gigantisch veel, dat is het natuurlijk ook wel, echter ligt de voetbalclub op koers om de schulden de komende jaren verder weg te werken. Ten opzichte van 2010 zijn de schulden namelijk al met een flink percentage gedaald. Lange tijd waren schulden voor Real Madrid niet aan de orde, er werd elk jaar veel winst gemaakt. De verwachting is dan ook dat Real Madrid weer snel terug zal zijn in het oude ritme en snel uit de schulden zal komen.

FC Barcelona

als wij de schulden van Real Madrid vergelijken met een andere Spaanse voetbalclub, namelijk FC Barcelona dan zijn de schulden van Real Madrid klein. Barcelona heeft namelijk 364 miljoen euro aan schulden in 2011. Een stuk meer dan Real Madrid!