Schuldhulp maatje

Wat is Schuldhulp maatje?

In dit artikel bekijken wij de organisatie Schuldhulp maatje. Er zijn elke maand weer tientallen mensen die op internet op zoek gaan naar Schuldhulp maatje, u bent er waarschijnlijk één van. Wij als Schuldaflossen.com wisten in eerste instantie ook niet wie of wat Schuldhulp maatje is, maar na enig onderzoek weten wij er nu ook een stuk meer over.

Kerkelijke organisaties

Schuldhulp maatje is ontstaan na initiatief dat kerkelijke organisaties in Nederland hebben genomen en de PCS. PCS staat voor Christelijke schuldhulpreventie. Schuldhulp maatje probeert mensen financiel te onderwijzen als het ware. Hoe kunt u rond komen elke maand? Het is steeds lastiger om de eindjes aan elkaar te knopen en steeds meer Nederlanders hebben het hier moeilijker mee. Stijgende zorgkosten, belastingverhogingen, benzineprijzen die stijgen etc. Eigenlijk wordt alles alleen maar duurder, maar de lonen stijgen minder hard mee. Kortom, moeilijker om rond te komen omdat u steeds minder geld overhoudt elke maand.

Schuldhulp maatje contact gegevens

Contact opnemen met Schuldhulp maatje is mogelijk op meerdere manieren. Het bezoek adres is Flevoweg 13, 2318 BZ Leiden. Telefonisch contact opnemen is mogelijk op het nummer 071 – 2 000 100. Mailen kan op info@schuldhulpmaatje.nl. Echter kunt u via de website van Schuldhulp maatje een contact formulier invullen. Kijk hiervoor op schuldhulpmaatje.nl.