Schuldhulpverlening Amersfoort

Schulden oplossen met de schuldhulpverlening Amersfoort

U bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen omdat u op zoek bent naar informatie over de schuldhulpverlening in Amersfoort. U bent op zoek naar hulp en dat is heel erg goed! Veel mensen met schulden durven hier niet voor uit te komen en weigeren op zoek te gaan naar iemand of een instantie die hen kan helpen om uit de schulden te kopen. Dit is zeer onverstandig omdat de schulden hierdoor verder kunnen oplopen met alle gevolgen van dien. U wilt toch voorkomen dat u uw huis uitgezet wordt omdat u teveel schulden heeft? De schuldhulpverlening Amersfoort kan u helpen om schulden vrij te worden.

Hulp van een financiële hulpverlener

De gemeente Amersfoort wil u graag helpen. U kunt in gesprek komen met een financiële hulpverlening die samen met u gaat kijken naar uw persoonlijke situatie. U kunt in gesprek komen aan de Stadsring 51 in Amersfoort. Misschien wilt u graag weten wat er besproken wordt met zo’n adviseur. Wij zullen u dat nu vertellen. Samen met de financieel hulpverlener zullen uw inkomsten en uitgaven in kaart gebracht worden en wordt er samen met u bekeken hoe u met het inkomen dat u heeft elke maand kunt rondkomen. Ook worden er tips gegeven over het omgaan met schuldeisers, deurwaarders en incasso bureaus. Daarnaast gaan wij proberen om een oplossing vinden voor uw schulden. Er wordt gekeken of u de schulden kunt aflossen. Ook wordt er onderzocht of er een oorzaak is te achterhalen van uw schulden. Dit kan bijvoorbeeld een drankverslaving zijn. Dit waren zomaar enkele punten waar de adviseurs zich mee bezighouden als u op gesprek gaat.

Hoe kom ik in gesprek?

U kunt langsgaan bij de Stadsring 51 op maandag tot en met donderdag. De tijden dat u kunt inlopen zijn tussen 9.00 en 11.30 uur. U betaalt helemaal niks en het gesprek is dus volledig gratis. Wij hopen van harte dat u als inwoner van Amersfoort door middel van de schuldhulpverlening Amersfoort snel uit de schulden zult komen. Veel succes en wijsheid!