Schuldhulpverlening Amsterdam Zuidoost

Schuldhulpverlening Amsterdam Zuidoost, hoe en wat?

Voor schuldhulpverlening Amsterdam Zuidoost kunt u terecht bij MaDi. Het MaDi wil u graag helpen als u te maken heeft met schulden. Helaas zijn er in Nederland steeds meer mensen met schulden. Het is vaak lastig om zelf volledig uit de schulden te komen. Schuldeisers hijgen in uw nek omdat ze geld willen zien. Vaak leidt dit tot stress en psychische problemen met alle gevolgen tot dien. Het is daarom belangrijk voor u als schuldenaar bij diverse bedrijven om hulp te zoeken. Als u inwoner bent van Amsterdam Zuidoost dan kan dit door middel van de schuldhulpverlening. De bedoeling van deze hulpverlening is het ingaan van een traject waarbij het doel is om schuldenvrij te eindigen. Normaal gesproken bent u binnen 3 jaar na de start van het traject van al uw schulden af.

Waarom?

Een belangrijk aspect dat aan de orde komt tijdens de schuldhulpverlening is de vraag waarom u schulden heeft. Wat is de oorzaak? Dit moet achterhaald worden om nieuwe schulden te voorkomen.

Inloopspreekuur

Als u direct hulp wilt kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur bij MaDi. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact met hen opnemen via het telefoonnummer 020 – 314 16 180 Dit kan op elke werkdagen, behalve woensdag. U kunt bellen tussen 13.00 uur en 14.00 uur.. Het inloopspreekuur is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur. Op dinsdag en donderdag kunt u tevens van 14.00 uur tot 16.00 uur terecht.