Schuldhulpverlening Breda

Schuldhulpverlening Breda, hulp van de kredietbank

Bent u op zoek naar informatie over de schuldhulpverlening in Breda? De Kredietbank West-Brabant kan mogelijk wat voor u betekenen. Zij verstrekken namelijk zogenaamde sociale leningen. U kunt zo’n lening vergelijken met een normale lening echter de hoogte van de rente is niet te vergelijken. Een gewone bank heeft als doel het maken van zoveel mogelijk winst, terwijl een kredietbank dat kenmerk niet heeft. Een kredietbank probeert mensen met schulden te helpen. Mensen die in de schulden zitten moeten daar zo snel mogelijk weer uitkomen, en dat kan met een sociale lening. Het is goed om te weten dat de Kredietbank West-Brabant onderdeel is van de gemeente Breda. Het is dus niet zomaar een organisatie, maar een organisatie die samenwerkt met de gemeente.

NEN-certificering

De bank heeft ook een zogenaamde NEN-certificering, nummer NEN 8048. Dit zal u misschien niet veel zeggen maar het komt erop neer dat de bank aan allerlei eisen en richtlijnen voldoet. Als u meer informatie wilt over deze kredietbank of u wilt een afspraak maken om te kijken wat er in uw situatie mogelijk is, dan kunt u kijken op de site kredietbankwestbrabant.nl. Om het voor u wat makkelijker te maken zetten wij vast de contact gegevens op deze pagina.

Contact

Het bezoekadres is Stadskantoor Breda, Claudius Prinsenlaan 10. Het telefoonnummer waar u heen kunt bellen: 14 076. Er is ook een fax nummer actief: 076 529 42 12, of u kunt mailen naar kredietbank@breda.nl.