Schuldhulpverlening Den Haag

Op zoek naar Schuldhulpverlening Den Haag?

U bent op zoek naar de schuldhulpverlening Den Haag, waar moet u de schuldhulpverlening regelen? U bent bij ons aan het goede adres als u een antwoord wilt hebben op deze vraag. Wij hebben namelijk voor u uitgezocht waar u zich moet melden in Den Haag voor de schuldhulpverlening. Als u schulden heeft dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Schulden blijven vaak alleen maar oplopen en dit lijdt tot stress en andere narigheid. U krijgt namelijk te maken met schuldeisers, aanmaningen en als het echt niet meezit met deurwaarders. Als u hier een eind aan wilt maken dan is het goed om de stap te zetten naar hulp. U erkent dan dat u schulden heeft (veel mensen vinden het erkennen hiervan lastig) en u kunt terecht bij de schuldhulpverlening in uw woonplaats Den Haag.

Advies en informatiepunt Den Haag

Als u de schuldhulpverlening wilt ingaan dan kunt u zich melden bij het advies en informatiepunt. U kunt hen bereiken op het telefoonnummer (070) 353 7500. Het postadres is Postbus 12620 2500 DL Den Haag. U krijgt een eigen adviseur toegewezen als u de schuldhulpverlening ingaat. Het doel is om binnen 3 jaar volledig schuldenvrij te zijn. Is dat niet een mooi vooruitzicht? Binnen 3 jaar volledig schulden vrij zijn. De schuldhulpverlening in Den Haag is er om u te helpen, de dienst is dus volledig gratis. Om schuldhulp te kunnen aanvragen heeft u wel een geldig legitimatiebewijs nodig.

Enkele voorwaarden

U moet aan enkele voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor de schuldhulpverlening in Den Haag. Allereerst moet u een inwoner zijn van Den Haag. Ten tweede geldt de regel dat u 18 jaar of ouder dient te zijn. De derde vereiste is dat u een regelmatig inkomen heeft. Dit kan een baan zijn, maar ook een uitkering. Wij hopen dat u aan deze voorwaarden voldoet en wensen u veel succes bij het schuldenvrij worden.