Schuldhulpverlening Schiedam

Direct hulp middels de Schuldhulpverlening Schiedam

Schuldhulpverlening Schiedam is wellicht iets voor u. Heeft u veel schulden en weet u niet hoe u uit de schulden kunt komen? Dan is de schuldhulpverlening Schiedam er voor u om u te helpen. U krijgt geheel gratis advies en samen met u wordt er geprobeerd om een schuldenvrije toekomst in te gaan.

Voorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen voordat u in aanmerking kunt komen voor de schuldhulpverlening in Schiedam. Allereerst dient u een inkomen te hebben. Dit kan een inkomen zijn uit werk maar ook uit een uitkering bijvoorbeeld. De derde voorwaarden is dat u in staat moet zijn om de schulden te kunnen aflossen. Uw persoonlijke situatie moet dus stabiel zijn. Als u aan de voorwaarden voldoet kunt u telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken.

Afspraak maken gemeente Schiedam

Telefonisch een afspraak maken kan via het telefoonnummer 14 010. Het nummer is op werkdagen bereikbaar vanaf 8:30 tot 17:00 uur. U kunt ook langsgaan zonder afspraak bij het Klant Contact Centrum (Stadserf 1, Schiedam). Zonder afspraak kunt u hier terecht op Maandag t/m vrijdag: 09:00 tot 13:00 uur. U leest het al. Genoeg mogelijkheden om hulp te zoeken voor uw schuldenprobleem. U kunt bellen en langsgaan om iemand te spreken die u kan helpen bij het oplossen van uw schulden in Schiedam. Veel succes bij het traject van de schuldhulpverlening in Schiedam. Hopelijk kunt u snel weer een schuldenvrije toekomst ingaan.