Schuldhulpverlening Zaandam

Hulp middels de Schuldhulpverlening Zaandam

Bent u op zoek naar professionele hulp voor uw schulden? Kies dan voor de schuldhulpverlening Zaandam. Er staan mensen voor u klaar om u te ondersteunen en u te helpen bij het oplossen van uw schulden. Als inwoner van Zaandam kunt u geheel gratis meedoen aan het schuldhulpverleningstraject. U kunt op die manier uw schulden aflossen met de hulp van een professionele medewerker. Als u er zelf niet meer uitkomt dan is dit misschien wel het juiste moment om deze hulp met beide handen aan te pakken.

Voorwaarden schuldhulpverlening Zaandam

Er zijn wel een aantal eisen waar u aan moet voldoen. U kunt niet automatisch meedoen aan de schuldhulpverlening namelijk. In eerste instantie zal er gekeken worden naar de oorzaak van uw schulden. Hoe komt het dat ik zoveel schulden heb? Heeft u deze vraag al eens aan uzelf gesteld? Wat is de oorzaak van mijn schuldenprobleem? Een medewerker van de schuldhulpverlening Zaandam zal met u in een gesprek boven water proberen te halen waarom u zoveel schulden heeft. Misschien is er wel een goede reden voor, bijvoorbeeld een verslaving aan alcohol of het overmatig roken in combinatie met een schamele uitkering. Er kunnen tientallen redenen zijn waarom u schulden heeft. Als de oorzaak bekend is kan het zijn dat u wordt doorverwezen naar een andere organisatie om eerst de oorzaak aan te pakken alvorens het schuldhulpverleningstraject in te gaan. Wordt de oorzaak niet aangepakt, dan heeft het namelijk geen nut om schuldenvrij te worden. U zult vervolgens net zo hard weer schulden maken. Daarom is het zo belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken.

Adres

Als u zo snel mogelijk de schuldhulpverlening in Zaandam wilt ingaan, dan dient u zich te melden bij Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Zaanstreek/Waterland (SMDZW). De organisatie is gevestigd aan de Peperstraat 135 in Zaandam. Veel succes bij het oplossen van uw schulden!