Schuldsanering Den Helder

Schuldsanering Den Helder

Zelf aanmelden voor de schuldsanering in Den Helder is niet mogelijk, laten wij daar duidelijk over zijn. U moet namelijk eerst een intake doen bij de schuld hulpverlening. De schuld hulpverlening kan u eventueel doorverwijzen naar het traject van de schuldsanering. Misschien vraagt u zich af of het mogelijk is om direct een aanmelding te doen voor de schuldhulpverlening in Den Helder. Op zich kan dit, echter zijn er wel een x aantal voorwaarden waar u zich aan moet voldoen. U kunt deze voorwaarden achterhalen door op de website van de gemeente Den Helder te kijken, of door even contact op te nemen met de gemeente.

Contact gegevens voor aanmelding

Neem contact op met Bureau Schuldhulpverlening als u meer informatie wilt ontvangen omtrent de schuldhulpverlening in Den Helder of als u zich wilt aanmelden voor het schuld hulpverleningstraject. De openingstijden om contact op te nemen zijn van maandag – donderdag van 09.00 uur in de ochtend tot 16.30 uur in de middag. U kunt het nummer 14 0223 bellen hiervoor. Op vrijdag kunt u ook bellen, echter gelden er dan iets andere tijden. De bereikbaarheid is dan van 09.00 uur tot 12.00 uur. Op de website van de gemeente Den Helder kunt u ook een online brochure vinden in de vorm van een PDF document. Wij nemen hier geen link naartoe op aangezien de gemeente deze link kan wijzigen als er een nieuw document uitkomt. Kijk daarom voor het actuele document op de website van de gemeente Den Helder.

Uit de schulden

Succes en doorzettingsvermogen, dat is wat wij u toewensen bij het verlaten van al die vervelende schulden. Succes bij uw aanmelding voor de schuldhulpverlening en een eventuele schuldsanering.