Schuldsanering Groningen

Schuldsanering Groningen, is uw situatie uitzichtloos?

Heeft u heel veel schulden dan kunt u hier een eind aan maken door de schuldsanering in Groningen in te gaan. Binnen één tot vijf jaar bent u schuldenvrij als u gebruik gaat maken van de schuldsanering. Of u in aanmerking komt voor schuldsanering in Groningen wordt bepaald door de rechtbank. U krijgt te maken met de WSNP, dit staat voor Wet Schuldsanering Natuurlijke personen.

Steeds meer schuldsaneringen

Het aantal mensen dat het traject van de schuldsanering ingaat wordt steeds groter. In 2011 bijvoorbeeld was er maar liefst een toename van 30% ten opzichte van het jaar daarvoor (2010). Als u ook een groot schuldenprobleem heeft is het goed om de stap naar hulp te zetten. Steeds maar in de schulden blijven zitten is niet echt prettig. Door middel van de schuldsanering kunt u uitkijken naar een schulden vrije toekomst.

Schuldsanering aanvragen

U wilt waarschijnlijk graag weten hoe in de schuldsanering in Groningen kunt aanvragen. Dit verloopt eigenlijk via het schuldhulpverleningstraject. Voor de schuldhulpverlening kunt u zich melden bij de gemeente Groningen. Onder het kopje ‘Schuldhulp’ op onze website vindt u hier meer informatie over. Als de schuldhulpverlening niet lukt, dan is het laatste redmiddel de schuldsanering. Samen met een professionele hulpverlener zal er gekeken worden naar uw situatie en de mogelijkheden om uw schulden af te lossen. Wij wensen u veel succes bij het onderzoeken van deze mogelijkheden en als het niet anders kan met de schuldsanering Groningen.