Vacature financieel administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel administratief medewerker? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en nauwkeurige medewerker die ons team komt versterken. In deze blog vertellen we je alles over de functie van financieel administratief medewerker en wat je kunt verwachten van deze vacature.

Wat houdt de functie in?

Als financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en verwerken van financiële gegevens binnen een organisatie. Je zorgt ervoor dat alle inkomende en uitgaande facturen correct worden verwerkt, dat betalingen op tijd worden gedaan en dat de financiële administratie up-to-date is. Daarnaast ondersteun je bij het opstellen van financiële rapportages en ben je het aanspreekpunt voor vragen over financiële zaken.

Wat zijn de vereisten?

Om in aanmerking te komen voor de functie van financieel administratief medewerker, zijn er een aantal vereisten waar je aan moet voldoen:

  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een financiële richting
  • Ervaring met financiële administratie en boekhoudkundige werkzaamheden
  • Goede kennis van Excel en financiële software
  • Nauwkeurig, accuraat en stressbestendig
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij?

Als financieel administratief medewerker kom je te werken in een dynamische en professionele werkomgeving. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden over de functie van financieel administratief medewerker en voldoe je aan de vereisten? Solliciteer dan direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij duidelijk dat je solliciteert voor de vacature financieel administratief medewerker. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via [telefoonnummer] of kijk op onze website voor meer informatie.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen in ons team als financieel administratief medewerker!