Vacature Financieel Adviseur

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als financieel adviseur? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional die ons team komt versterken. Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van advies aan klanten op het gebied van financiën, investeringen en verzekeringen. Je helpt hen bij het maken van belangrijke beslissingen en zorgt ervoor dat zij financieel gezond blijven. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat houdt de functie in?

Als financieel adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben over hun financiële situatie. Je analyseert hun huidige financiële situatie, stelt een plan op en geeft advies over hoe zij hun doelen kunnen bereiken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheren van klantdossiers, het opstellen van financiële rapportages en het onderhouden van contact met verschillende financiële instellingen.

Je werkt nauw samen met andere financiële professionals, zoals accountants, belastingadviseurs en vermogensbeheerders. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten de beste financiële beslissingen kunnen nemen en hun doelen kunnen behalen. Daarnaast houd je je bezig met het opbouwen en onderhouden van een klantenbestand, het geven van presentaties en het bijwonen van netwerkevenementen.

Wat verwachten wij van jou?

Om in aanmerking te komen voor de functie van financieel adviseur, vragen wij het volgende van jou:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van finance, economie of bedrijfskunde
  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Kennis van financiële wet- en regelgeving
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Proactieve en resultaatgerichte houding
  • Teamspeler met een klantgerichte instelling

Daarnaast is het een pré als je in het bezit bent van relevante certificeringen, zoals Wft Basis en Wft Vermogen. Ook ervaring met financiële software en systemen is een pluspunt.

Wat bieden wij jou?

Als financieel adviseur bij ons bedrijf bieden wij jou een uitdagende en afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière als financieel adviseur? Solliciteer dan nu op onze vacature en wie weet word jij binnenkort onderdeel van ons team!