Westerbeek schuldhulpverlening

Westerbeek, wie is dat?

Westerbeek COD BV is een bedrijf dat sinds 1997 bestaat. Het bedrijf is gericht op schuldhulpverlening. Waarschijnlijk bent u op zoek naar schuldhulpverlening, anders zou u dit artikel niet lezen, toch? Westerbeek COD BV heeft meerdere vestigingen en u kunt dus eenvoudig nagaan of één van de vestigingen bij u in de buurt is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam aan de Cornelis Dirkszstraat 27 (2 hoog). Daarnaast is er een kantoor in Zierikzee aan de Grachtweg 23 2e. Een derde vestiging is de vestiging in Katwijk. Deze vestiging heet het Budget Informatie Punt. (Postbus 589). De laatste twee liggen aan de Burg. de Meesterstraat 5 (Harderwijk en Ermelo) en aan de Stationsplein 9J (2hoog) in Gouda. Op de website van Westerbeek vindt u de telefoonnummers van de vestigingen. Wij vermelden deze niet op onze website aangezien telefoonnummers kunnen wijzigen en daardoor onze informatie minder betrouwbaar wordt. Dit is iets dat wij graag willen voorkomen.

Voor wie staat Westerbeek klaar?

Westerbeek is een zogenaamde partner voor maatschappelijke, zorginstellingen en gemeenten. Samen met deze partijen is het de bedoeling om te komen tot een professionele uitvoering van de schuldhulp. Westerbeek is er voor alle instanties die met schuldhulpverlening bezig zijn. Daarnaast is Westerbeek er voor welzijns- en zorginstellingen die klanten hebben met geldproblemen en schuldproblemen. Ook gemeenten kunnen aankloppen en daarnaast kunnen instanties die schuldhulpverlening mogelijk willen gaan toepassen hulp ontvangen van Westerbeek.

Diensten van Westerbeek

Westerbeek biedt de volgende diensten aan: Deskundigheidsbevordering, Opleidingen, Budgetteringstrainingen, Advies- en interimtrajecten, Detachering en projecten.